Νεο κομμάτι απο τον Monsieur Minimal με τιτλο “A window in your sky”  σε συνεργασια με τον Spinnet. Κυκλοφορεί μεσα απο την συλλογή “Local Heroes” του Χρήστου Αγγελόπουλου απο την B-Otherside Records και διανομή Inner Ear Records.

H συλλογη κυκλοφορεί με την υποστήριξη του En Lefko 87.7 (official)  και με συμμετοχές από συμμετοχες απο Keep Shelly in Athens οπου χαρίζουν μια υπέροχη διασκευή στο “Astralon” των σπουδαίων Στέρεο Νόβα, Noetic Nega, StrangeZero, Όλγα Κουκλάκη, Mary & the Boy στο remix του Σεραφείμ Τσοτσώνη, 2l8, Gravitysays_I, Nsquared με τον Craig Walker στα φωνητικά στο remix του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου & Sequence Theory Project και 6 τραγούδια που ηχογραφήθηκαν αποκλειστικά απο τους Μιχάλη Δέλτα, το “Window in your sky” του Monsieur Minimal,το “Changing Seasons” των Liebe,το remix των Mechanimal στο καινούριο τους single “Obscure”,την επιστροφή των θρυλικών Venus in Furs με το “Bodies of Clay” και το ακυκλοφόρητο νέο track των Wonky Doll & the Echo.

H συλλογή Local Heroes κυκλοφορεί στις 5 Μαιου από την B-Otherside Records σε περιορισμένο αριθμό αριθμημένων cds,με διανομή από την πατρινή Inner Ear & την υποστήριξη του Eν Λευκώ 87,7

Aναλυτικά το tracklist:

1. Keep Shelly in Athens – Astralon (Stereo Nova cover)
2. StrangeZero – the last dictator
3. Noetic Nega – free
4. Mary & the Boy – staring (Serafim Tsotsonis remix)
5. Monsieur Minimal – a window in your sky
6. Liebe – changing seasons
7. Mikael Delta – all the things i don’t know
8. Olga Kouklaki – i u need (what u want remix)
9. Nsquared – rumors of war (Last Chance remix)
10. Mechanimal – obscure (Death of Hope remix)
11. Wonky Doll & the Echo – everything is dead
12. Venus in Furs – bodies of clay
13. Gravitysays_I – the finger of blame
14. 2l8 – don’t follow me
15. Sequence Theory Project – Aira (the clown girl)